Festdag i Geresse og Arba Minch

Det er få dager igjen til kvinneklinikken skal åpnes.  Alle sengene er nye og kjøpt fra India. Sengetøyet er også nytt. Nå vil vi trekke på de fleste sengene. Her er vi i full gang.


Dagen før åpningen av kvinneklinikken, kjørte vi til Geresse for at gjestene fra Norge, skulle få se den nye skolen der. Det ble en stor dag med masse opplevelser. Vi var rundt i de forskjellige klasserom. Elevene sang og danset for oss. Festlig!

I Geresse var  vi ute i distriktet og besøkte en familie. Norgesgjestene fikk se hvordan de bodde og levde. Her viser de oss hvordan de tilbereder maten av insetplanten. De lager en slags lefse av roten.


I en nabohytte fikk vi se hvordan de vevde . Fint hvitt bommullstøy.

Onsdag 29. okt. var en stor dag for Arba Minch hospital. Da åpnet  den nye kvinneklinikken. Mange gjester fra sør-regionen i Etiopia var møtt frem. Det ble en flott fest fra først til sist.Bernt og Aberra sjekker at alt går som det skal

Snora som skal klippes av vise-presidenten for sør-regionen og en av gjestene fra Norge, er gjort klar. Det er flott pyntet med de etiopiske fargene. Både det etiopiske og norske flagget var på plass-

Her ventes det spent med å få gitt blomster til gjestene fra Norge og vise-presidenten.En stor flott plakat med bildet av den nye kvinneklinikken, og velkomst-banner med etiopisk og norsk flagg.