35 års brylluppsdag Happy

I dag har har jeg vært gift med min fantastiske Bernt i 35 år! Det har vært 35 rike år, der vi har fått dele både gleder og sorger sammen. Desverre får vi ikke feire dagen sammen. Jeg er i Norge f.t. for å være litt sammen med med kjære mor på snart 94 år.  

Jeg har så utrolig mye å være glad for, takke for. Gud har har vært så god i mot oss. Den 15. des. reiser jeg tilbake til Etiopia, så da får vi feire både brylluppsdag og jul sammen. I jula får vi også besøk av Eivind Johannes. Han kommer fra Tanzania. Anna Birgitte og hennes forlovede Fredrik, kommer også.

Dette er ekteparet på tur til USA sist sommer, der Bernt var deltaker på en stor kreftkongress i Chicago


I dag har vi også en liten bursdag i familien. Vårt første barnebarn, lille Ada, ble to måneder i dag. Det er stort å ha blitt besteforeldre. En av Guds mange velsignelser.Yngstjenta vår, Anna Birgitte. får her se sitt tantebarn for første gang. 
Dagens lykkeligste kvinne. Det ringte på døra i sted. Der "kom Bernt" ikke i egen person, men i 35 nydelige røde roser. Hadde ikke kjent meg mer lykkelig om jeg hadde vunnet i Lotto. Tusen takk Bernt. Jeg måtte fordele dem på to vaser. Nå pynter de opp i stua her og får meg til å tenke bakover på alle disse årene.