Jul i Arba Minch

18. desember kom Eivind Johannes fra Tanzania og den 19, kom Anna Birgitte og Fredrik fra Norge. AB og F  reiste via Tyrkia. Vi var selvfølgelig i Addis Abeba  for å hente dem. Dette hadde vi gledet oss til i månedsvisHappy. Et skår i gleden var det at Anna Birgitte sin bagasje, med julegaver og  andre nødvendige ting hun skulle ta med for oss,  ble borte.... Vi har hatt flere ringerunder for å finne bagasjen, men uten resultat. 

På turen fra AA til Arba Minch, var vi innom Langano og tok en herlig dukkert. I vannet ser dere fra v. Bernt, Anna Birgitte, Fredrik og Eivind Johannes. Så fortsatte vi turen til Awassa (misjonærenes ferieplass ), før vi fortsatte videre til Arba Minch. 

Hvem skulle tro at det var plast-juletre og få kjøpt i Arba Minch? Jeg er ikke tilhenger av plast-juletre, men ville heller ha det enn en busk som hadde hengt med grenene sine neste dag. Desstuten synes vi det var nå litt søtt også, dette lille grantreet. Det stod nå liksom der i "Muhamed Hassan " sin butikk og ba oss ta det med . Fredrik (Anna sin forlovede) og Anna Birgitte ,fikk gleden av å pynte det .
Stjernen i toppen er klippet ut av skummgummi og dekket med aluminiumsfolie. Den laget Anna Birgitte for mange år siden her ute. 

Så er vi godt i gang med julemiddagen, pinnekjøtt , medbrakt fra Norge, og kålrotstappe. Riskrem til dessert. Finnes det noe bedre? Mens vi satt der, ringte mobilen til Bernt. Julehilsen fra NorgeHappy.

Etter middagen, tilbragte vi resten av kvelden på terassen. Tok juletreet med oss, og gavene. Desverre ligger resten av julegavene antagelig i Istanbul, eller på andre siden av kloden, for den del . Ja ja, det la ingen demper på stemningen. Eivind Johannes delte ut gavene. Leste på Til og Fra lappene og forfattet en morsom hilsen i tillegg til det som sto der. Det ble mye "lott og løye"

Ja, dette var et kort glimt fra julefeiringen vår i Arba Minch. Vi er glade for at vi fikk ha noen av barna med oss denne kvelden. Tankene gikk ofte hjem til våre kjære i Norge.  Vi fikk snakket med dem alle sammen julekvelden, og det gjorde oss  godt. 

1.juledag kjørte vi en tur til Netch Sar. En stor nasjonalpark, ca. halvannen times kjøring.  Dette skal jeg fortelle om i neste blogg. Happy